Välkommen till Svenska Komplett!

Svenska Komplett är en läromedelsserie i svenska för årskurs 4–6 som täcker hela det centrala innehållet i Lgr 22. Böckerna är fyllda av beprövade, forskningsbaserade och välgrundade idéer som hjälper dig att skapa en bubblig lärmiljö och kvalitativ kunskapsinhämtning. Med en vetenskaplig grund, träffsäker design och tydlig progression erbjuder Svenska Komplett dessutom stora möjligheter till individanpassning. Och självklart kommer serien med omfattande och kostnadsfritt webbstöd

Webbstöd

Till samtliga läromedel i Komplett-serien finns ett webbstöd som innehåller massor av extra material! Här hittar du lärarhandledning och facit, ytterligare övningar, instuderings- och lektionsunderlag samt bedömningsstöd och kopieringsunderlag. 

Materialet är såklart gratis vid köp av böckerna och nås enkelt genom att klicka på  vid respektive bok.

Så funkar det!

Med svenska Komplett är det lätt att sätta igång! Alla böcker följer samma tydliga struktur – en grundläggande nivå med möjlighet till utmaning och utveckling. Eleverna får kontinuerlig och regelbunden träning i momenten lyssna, läsa, skriva och prata. Böckerna har dessutom en regelbunden variation i undervisning- och inlärningssätt.

All search results