Efter en framgångsrik positionering på läromedelsmarknaden planerar vi på NA Förlag att ytterligare utöka vår utgivning med ännu fler superfina, pedagogiska läromedel. Men manushögen börjar bli lite väl stor och vi söker därför en driven formgivare som vill göra fina böcker tillsammans med oss! Ditt uppdrag blir att med färg och form hjälpa eleven att fokusera på budskapet och därmed öka förutsättningarna för sitt lärande. Hos oss får du jobba nära innehållet med det övergripande målet att skapa pedagogiska och inspirerande läromedel. Erfarenhet av liknande uppdrag är en självklar fördel.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är stilsäker och har grym redaktionell känsla. Du är naturligt nyfiken med god förståelse för hur övergripande mål nås och du ser dig som en proaktiv och självgående person som vill vara en del av att skapa något nytt. Du är helt enkelt en person med superkoll.
För att lyckas i rollen och trivas hos oss krävs det att du kan arbeta i förändring där du kan leda dig själv och prioritera bland dina uppgifter. Även att du har hög samarbetsförmåga och tycker om att ha roligt på jobbet. Hos oss välkomnas det att du tar egna initiativ, är proaktiv och delar med dig av din kunskap och dina ideér!

Meriterande:

–       Om dina initialer är N A (det blir ju kul).
–       Kan schemalägga inspiration. (Ändå rätt praktiskt)
–       Bra på att välja Gif:ar när lunchen närmar sig
–       Vet vilken väderapp vi ska kolla på

Vi finns i STUDIO-huset i Malmö. Man får frukost här på tisdagar!

Du kan läsa vår annons på arbetsförmedlingen här.

Kontakt

All search results